Giulia Beauty Academy / Termeni si Conditii

Site-ul Academiei de make-up Giulia (http://academiademake-up.ro), numit in continuare „site” este sub administrarea SC EXCLUSIVIST JOB COMPANY SRL, (C.U.I: 31513421 si numar ordin registru com./an: J17/487/2013) si implicit, proprietatea acestuia.
Accesul la site si utilizarea lui si a link-urilor conexe presupun acceptarea politicii privind cookie-urile si a termenilor si conditii de utilizare mai jos detaliate. Urmatorii termeni sunt considerati a fi prevederi aplicabile odata cu utilizarea website-ului nostru.

Definitii

Termeni folositi:

  •   site: portal online la adresa www.academiademake-up.ro, prin intermediul caruia utilizatorii au acces la „continutul site-ului” si informatii privind conditiile de activitate ale scolii de make-up Giulia.
  •   continutul site-ului: orice poza, material sau informatie, publicat pe site sub orice forma – audio, video, text, fotografii, grafica;
  •   utilizator: persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale prezentului website;
  •   utilizare abuziva: se refera la utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate aduce prejudicii Academiei de make-up.

Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty isi rezerva dreptul de a solutiona in orice modalitate permisa de lege orice violare a acestor termeni si conditii, inclusiv violarea drepturilor referitoare la sigla si logo-ul societatii si a drepturilor de autor referitoare la continutul website-ului.
Site-ul Academiei de make-up Giulia: Nails & Beauty este pus la dispozitia utilizatorilor pentru a fi folosit numai in interes personal sau profesional si in scop educational, de informare si noncomercial. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, inclusiv termenii si conditiile de utilizare ale acestuia. Folosirea in continuare a website-ului semnifica acceptarea noilor termeni si conditii.
Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty nu raspunde pentru consecintele, inclusiv financiare, ce decurg din utilizarea website-ului, inclusiv folosirea necorespunzatoare sau frauduloasa a acestuia. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru orice contaminare ce ar putea avea proprietati distructive sau orice alta contaminare cu virusi.
Nicio transmisiune pe internet nu este 100% sigura, de aceea orice informatie transmisa prin e-mail implica riscul utilizatorului.
Termenii si conditiile referitoare la acest site sunt guvernate de legea romana. Orice litigii rezultate din utilizarea site-ului sau in legatura cu acesta vor fi trimise spre rezolvare catre instante judecatoresti din România.

Responsabilitati

Vom trimite anunturi/postari/comunicate de presa cu posibilitatea de dezabonare doar persoanelor ce s-au abonat la newsletter-ul nostru.

Website-uri externe

Website-ul contine link-uri externe ce duc catre alte website-uri ce nu sunt controlate in totalitate de catre Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty. Aceste link-uri sunt puse la dispozitie doar cu caracter informativ si pentru a ajuta utilizatorul, iar includerea acestora nu presupune ca Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty sa obtina vreo aprobare in acest sens din partea site-urilor respective. Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestor site-uri sau in legatura cu acestea.

Numele si logo-ul Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty
Numele si logo-ul Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty sunt proprietatea exclusiva a SC EXCLUSIVIST JOB COMPANY SRL, marca inregistrata la OSIM. Folosirea neautorizata a acestora este interzisa. Acestea nu pot fi copiate sau reproduse fara permisiunea scrisa a Academiei de make-up Giulia: Nails & Beauty.

Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Continutul site-ului Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.
Academia Giulia ofera acces liber la site-ul www.academiademake-up.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar cu acordul societatii si doar in scopuri personale, educationale si noncomerciale.
Toate materialele integrate sunt proprietatea intelectuala a Academiei de make-up Giulia: Nails & Beauty. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty sau de partenerii sai. Aceste materiale pot fi copiate sau reproduse numai cu mentionarea sursei (Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty Galati).
Utilizarea fotografiilor este permisa numai cu acordul scris prealabil al Academiei de make-up Giulia: Nails & Beauty.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romana sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Academia de make-up Giulia: Nails & Beauty isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Iar orice modificare ce va fi publicata in aceasta pagina va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.