Giulia Beauty Academy / SEMINAR AUTOMACHIAJ

SEMINAR AUTOMACHIAJ

Vezi calendarul
2019-05-02 10:00 - 2019-05-08 18:00

Afla totul despre SEMINAR AUTOMACHIAJ doar la Academia de make-up Giulia.

Crezi ca ai nevoie sa iti imbunatatesti abilitatile de machiaj?
Doresti sa aplici cu usurinta un machiaj de zi sau de seara?
Nu stii ce sa cumperi atunci cand te afli in fata rafturilor cu produse de make-up?
In acest caz iti poti rezerva o lectie de machiaj, la care vei beneficia de sfaturi si trucuri pentru a obtine un look plin de farmec, de seara, sau un aspect natural, fresh, de zi. Iti vom oferi un curs de automachiaj personalizat in functie de fizionomie, personalitate, stilul de viata si bugetul tau. Vei invata cum sa iti pui in evidenta trasaturile, sa utilizezi produsele adecvate pentru tenul tau si aplicarea lor in mod corect, pentru a obtine efectul maxim.
Cursurile de automachiaj sunt informale, desfasurate intr-un mediu prietenos si interactiv, astfel vom lucra pe jumatate de fata, pas cu pas, oferindu-ti posibilitatea de a lucra pe cealalta jumatate a fetei, invatand in acest fel tehnicile si aplicarea propriului machiaj. Fiecare femeie este diferita, de aceea machiajul care arata fabulos la una dintre prietenele tale probabil nu va arata la fel la tine si vice-versa. Astfel, am structurat lectiile de machiaj concetrandu-ma pe nevoie tale personale.

In timpul acestor sesiuni te vom ghida in aplicarea propriului machiaj, incepand cu sfaturi pentru ingrijirea pielii, recomandari personalizate in alegerea produselor de machiaj, si te vom invata cum sa realizezi un machiaj rezistent care sa iti puna in valoare trasaturile sau sa iti corecteze micile imperfectiuni.
O lectie de machiaj dureaza aproximativ 3 ore si jumatate, timp in care iti vom pune la dispozitie tot ce este necesar, de la produse de ingrijire pana la produse de machiaj de calitate, pensule, etc, astfel incat sa poti realiza machiajul in conditii profesionale, intr-o atmosfera prietenoasa si distractiva.
Durata 3 zile
Pret 790 lei

Pentru orice intrebari sau pentru a programa un curs de automachiaj ne puteti contacta la tel 0761636167 sau 076763494.