Giulia Beauty Academy / Despre noi

Dupa o experienta de 2 ani la o alta scoala concurenta lector/mua Grosu Iuliana decide sa ofere mai mult cursantilor.
Se specializeaza cu traineri internationali si infiinteaza Academia de Make-up Giulia din Galati.
Isi propune si reuseste sa aduca elevilor sai un surplus de informatii in comparatie cu ce ofereau celelalte academii sau scoli de make-up.
Scoala a fost infiintata de lector in 25 mai 2013 si a la inceput si-a desfasurat activatatea intr-o locatie mica (35 mp) in centrul vechi al orasului Galati, langa Prefectura.
Odata cu trecerea timpului numarul cursantilor si numarul specializarilor au crescut considerabil si a aparut nevoia unui spatiu mai mare. Academia de make-up Giulia: Nails and Beauty s-a mutat intr-o locatie mult mai spatioasa (89 mp), mai dotata si mai utilata in comparatie cu cea veche. Aceasta locatie find situata in Micro 17, Str. Iasomiei nr. 1, Galati.
In Iunie 2018 Academia de make-up isi muta sediul pe Str. Nae Leonard nr. 48, in cartierul IC Frimu, Galati, o locatie ce le permite lectorilor marirea numarului cursantilor per curs. Locatia avand o suprafata de 125mp, cu 5 sali cu aparatura specifica fiecarei specializari.
Pana in prezent, Academia de Make-up Giulia a scolit peste 3500 de cursanti la toate specializarile in mai bine de 5 ani de activitate. Foarte multi dintre acestia lucreaza atat in tara cat si in strainatate in diferite saloane de infrumusetare, centre spa, hoteluri sau pe cont propriu ca self-employed.
Renumele academiei si promovarea sa de catre fostii cursanti a adus elevi din mai multe orase, precum Braila, Buzau, Focsani, Tecuci si Barlad… dar si din afara tarii.

Echipa Academiei de make-up Giulia: Nails and Beauty este formata din traineri tineri si foarte talentati:

Tarban Corina- stylist unghii tehnice
Decuseara Florentina- hairstylist
Madalina Ciocirlan – manichiurista
Grosu Iuliana – cosmeticiana si make-up artist si Dermopigmentist
Virginia Reminsky – maseur
Trandafir Elena : Stilist gene si make-up artist