Despre noi

Echipa Academiei de make-up Giulia: Nails and Beauty este formata din traineri tineri si foarte talentati

Pana in prezent, Academia de Make-up Giulia a scolit peste 2500 de cursanti la toate specializarile in aproape 6 ani de activitate. Foarte multi dintre acestia lucreaza atat in tara cat si in strainatate in diferite saloane de infrumusetare, centre spa, hoteluri sau pe cont propriu ca self-employed.
Renumele academiei si promovarea sa de catre fostii cursanti a adus elevi atat din Braila, Buzau, Focsani, Tecuci, Constanta si Barlad… dar si din afara tarii Italia,Spania, Germania etc.

Citeste mai mult

 

 

 

 

Profesionalism

Academia de make-up Giulia va asigura cunostintele necesare in domeniul make-up-ului. Daca doriti sa practicati aceasta activitate in centre de infrumusetare, saloane de make-up profesionale, hoteluri sau pe plan individual va asteptam la cursuri! Invatati mici secrete, deprindeti-va cu experienta si profesionalism.

 

 

 

Calificare

Lector si fondator al scolii, Grosu Iuliana va invita la cursurile pentru formare profesionala adulti in Galati la sepecializarile urmatoare : make-up artist;dermopigmentist,lash stilist, creative make-up; stilizare sprancene; unghii tehnice; stilist protezist de unghii. In cadrul academiei aveti conditii de studiu foarte bune, ambient placut si utilizati doar produse profesionale.

Citeste mai mult

Acreditare

Trainer-ul autorizat Grosu Iuliana, cu o experienta de mai bine de 16 ani in domeniul make-up-ului, organizeaza in cadrul academiei de make-up Giulia, cursuri CNFPA si ofera participantilor diplome recunoscute atat national dar si pe plan european. Afla mai multe detalii despre acreditare aici.

Citeste mai mult

Despre noi

Pana in prezent, Academia a scolit peste 2500 de cursanti la toate specializarile, in aproape 5 ani de activitate
Citeste mai mult

Portofoliu

Fondatoarea Academiei, Iuliana Grosu, este una dintre cele mai bine cotate make-up artiste din Galati. Lucrarile acesteia se pot regasi in nenumarate aparitii in show-uri TV, reportaje, shooting-uri, proiecte de publicitate, retele de socializare
Program de lucru

Va asteptam la sediul nostru de Luni pana Vineri intre orele 10-19 si Sambata (ocazional) intre 10-13

Cursuri

Oferim cursuri recunoscute international. Pentru detalii, accesati pagina Cursuri

Echipa

Echipa Academiei de make-up Giulia: Nails and Beauty este formata din traineri tineri si foarte talentati

Contact

Ne puteti contacta si la numerele de telefon: 0761636167 si 0756763494 sau accesand pagina de Contact

Preturi

Cateva informatii despre preturile si durata cursurilor

Costul unui curs variaza de la 500 RON la 2160 RON (cu diploma acreditata) sau de la 350 RON la 650 RON pentru seminarii avansati (cu diploma din partea academiei).

Costul unui curs acreditat de lunga durata se poate achita in 2 ,4 sau 6 rate, in functie de durata, prima rata fiind de 30-50% si se achita in momentul inscrierii, depunerii dosarului si semnarii contractului intre parti, iar celelalte rate se vor achita conform datelor mentionate in contract.

Costurile pentru specializari / seminarii avansati se achita integral la inscriere.

Citeste mai mult